2015. március 26., csütörtök

Nyitás

Kedves Olvasók!
Egy új blogomban üdvözöllek titeket, amik kivételesen nem híres személy fanfictek, hanem két nagyszerű könyvsorozat mash-upja ha úgy tetszik.

A blog nyitása: 
2015.04.01.
Egyelőre nem szeretnék nagyon sok mindent elárulni, pár érdekességet találtok az menüpontok között az egyikben. S az oldalmodulban is vannak a történetre utaló dolgok. Azért, hogy tényleg eltudjátok dönteti, hogy benéztek e hozzám 1.-jén itt egy kis részlet a blog első részéből. Jó olvasást és ne felejtsétek el kifejetni a véleményeteket! :) 
xx, 
Raine Loire

„Kellemes reggeli levegő tüdőmbe áramlik. A felkelő Nap fényei beragyogják az egész várost. A virágok is ébredezni kezdenek, bár illatát elnyomja a hatalmas gyár füstje. Lassú kocogásba kezdek, majd egyre gyorsabban futok. Egy idő után már csak fákat, növényeket látok, amik csodálatosak, így tavasz közepette. Egyenletesen veszem, majd fújom ki a levegőt. Kettőt be- kettőt ki számolom, lábaim egyhangú dobogására és fülemben szóló énekesre figyelek. A város vége fele tartok, mint mindennap. Elérek a Falig, ami a város végét jelzi. A Fal mellett szaladok tovább. Nem is figyelem az örök arcát, akik kék egyenruhát viselnek, és a kijáratnál állnak. A feladatuk meggátolni az idegenek belépését, vagy a bentlakók távozását. Akárki nem hagyhatja el ezt a helyet! Nem is tudom mikor építették ezeket a kőmonstrumokat, ami tetején szögesdrótháló van, ha igaz áram folyik benne, amióta élek itt vannak. Sokkal régebb óta áll szerintem, mint a dédanyám születésének napja. Ezeket is csak a Falon lévő repedezésekből gondolom, az időjárás nem kíméli. Persze a polgármester, minden bevételt, amit a lakók fizetnek – például adó – megemel, hogy finanszírozni tudja, az ő hőn szeretett Falának javítását.” 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése